سفارش تبلیغ
صبا ویژن
یامعین الضعفاء
 
لوگوی همسنگران
طراح قالب
معببر سایبری فندرسک

 

تأثیر رنگ بر روی اشتها

 

اشتهای ما با کدام رنگ‌ها تحریک می‌شود؟ علت خوش‌اشتهایی یا بی‌اشتهایی‌تان را در همین مطلب جست‌وجو کنید و ببینید که شما جزء کدام گروه هستید.

 


 

چاقی

 


فیروزه‌ای چاق!

اگر جزو آن دسته آدم‌های لاغری هستید که هرچه تلاش می‌کنید از شمایل استخوانی درنمی‌آیید پس بهتر است رنگ فیروزه‌ای را رنگ غالب اطراف خود کنید چون به هر حال فیروزه‌ای جزو آن دسته رنگ‌هایی است که اشتها را به شدت تحریک می‌کند البته این رنگ معمولا در کمتر غذایی به چشم می‌آید بنابراین اگر می‌خواهید از تاثیرگذاری‌اش در اشتها استفاده بهینه کنید می‌توانید دکور فضایی را که می‌خواهید در آنجا غذا میل کنید به این رنگ دربیاورید.

سبز سلامت!

وقتی پای رنگ سبز به میان می‌آید یعنی این‌که باید سراغ طبیعت و دو خوراکی طبیعی موجود در آن برویم. ناخودآگاه در ذهن آدم انواع و اقسام غذاهای سالم تداعی می‌شود که می‌تواند انواع سالادها و سبزی‌های مختلف باشد؛ هرچند ما ایرانی‌ها عادت داریم سالاد را به عنوان پیش‌غذا نوش‌جان کنیم و بعد برویم سراغ اصل مطلب که همان غذای اصلی است. سبزی هم جزو آن دسته رنگ‌های اشتها برانگیز است که از کنار آن به سادگی نمی‌توان گذشت.

قرمز پرانرژی!

اگر جزو آدم‌های بی‌اشتها هستید، بدون هیچ تردیدی بروید سراغ رنگ قرمز، غذاهای قرمز یا فضایی که با رنگ قرمز طراحی شده باشد. این رنگ منبع سرشاری از انرژی است و به‌لحاظ احساسی، فوق‌العاده قدرتمند است. رنگ قرمز باعث می‌شود سرعت تنفس و فشار خونتان بالا برود. البته این یک سمت ماجراست چون در طرف دیگر رنگ قرمز اشتهای افراد را به شدت تحریک می‌کند. از قرار معلوم وقتی چشم‌تان به رنگ قرمز می‌افتد، مغزتان به سرعت پیامی را به مرکز اشتها مخابره می‌کند که یک مضمون مشخص دارد: «گرسنه‌ام و باید به سرعت غذا بخورم!»

اگر اشتهای چاقی دارید، بهتر است در یک محیط خاکستری غذا بخورید، که شاید از خوردن دل‌سرد شوید؛ حالا دیگر خود دانید.

خاکستری ناخوشایند!

خاکستری شاید موجب کاهش اضطراب شود اما در عین حال اشتها را کم می‌کند. البته گاهی اوقات فقط به کاهش اشتها رضایت نمی‌دهد و دل‌زدگی از غذا را هم به همراه دارد. اگر اشتهای چاقی دارید، بهتر است در یک محیط خاکستری غذا بخورید، که شاید از خوردن دل‌سرد شوید؛ حالا دیگر خود دانید.

 

نارنجی خوشمزه!

اگر می‌خواهید اکسیژن بیشتری به مغزتان برسد، اگر می‌خواهید نیروی مضاعفی داشته باشید و اگر می‌خواهید فعالیت‌های ذهنی‌تان بیشتر شود سراغ رنگ نارنجی بروید. این رنگ گرم و شاد احساس راحتی را در افراد به وجود می‌آورد. زردچوبه هرچند عنوان زرد را در پیش اسم خود دارد اما رنگ غذا را نارنجی می‌کند و در نتیجه حس خوشمزه بودن غذا را به شما تلقین خواهد کرد. آبگوشت نارنجی هم که به خودی خود ثابت می‌کند ما ایرانی‌ها کاملا با خوراکی‌های نارنجی رابطه خوبی داریم.

زرد زعفرانی!

رنگ زرد در خوراکی‌ها ناخودآگاه آدم را به یاد زعفران می‌اندازد؛ زعفرانی که از قدیم گفته‌اند خنده‌آور است و این یعنی این‌که زرد رنگ شاد و مفرحی است. شادی هم به‌طور اتوماتیک‌وار سبب تحریک اشتها می‌شود؛ نمونه‌اش هم جوجه‌کباب‌های زعفرانی خودمان که هرگز از خوردنش سیر نمی‌شویم!



[ شنبه 91/1/19 ] [ 9:55 صبح ] [ فولادپور ]

درباره وبلاگ
برچسب‌ها
امکانات وب